Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ!!!

Здравейте колеги!
    Може ли някой да ми каже как да включа на дисплея си колко харчи колата? Прерових цялото меню но не можах да открия тази опция.
    алфа 159

От ръчката на волана!
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Има 159 без бордкомп.
      Alfa Romeo 156 1.8 ех
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDM

Comment

Има, ама са много редки.И не са баш "без бордкомп", а са без мултифункционален сменяем екран.

Конретно на въпроса - имаш ли навигация?

Ако нямаш навигажия можеш ли да променяш данните/иконките които излизат на екранчето между километраж и оборотомер?

Ако имаш се сменя с двойното копче на върха на ръчката за светлините отдясно на волана.Може да се настройва в мили и в километри.Милите ги дава с един галон колко мили изминаваш, километрите са с колко литра гори на 100км.
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Имам флашка която е уж за навигация но не знам как се използва

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

Незнам кое копче да натисна за да ми изписва колко харчи и дали трябва да е в движение колата или не

Comment

Отдясно на ръчката за чистачките, а не за светлините, имаш челно разположен бутон, не отстрани, а челно срещу теб. Натискаш го и ти излизат разходите и триповете(А и В). С еднократно натискане излиза трип А, с повторно трип В. След това със страничния бутон на същата ръчка, нагоре и надолу сменяш и гледаш това което искаш. Моментен разход, среден разход и т.н. Не е задължително колата да е в движение, просто я стартирай на място и си играй.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Благодаря това е!
              Може ли само да ми кажеш каква е разликата междy трип а и трип б и за колко е изгорила общо да гледам travel distance или
              range?
              Last edited by Dens; d.m.y г., 20:20.

Comment

Рейндж е колко км ти остават с наличното гориво, но много не му имай вяра, защото ги смята спрямо средния разход. Трип А е разхода за целия период от последното нулиране което си направил, без значение дали е било вчера, миналата седмица или коледа. Трип Б е разхода за последната дестинация от последното палене ( по принцип можеш да го направиш и като трип А, т.е. без да се нулира с всяко палене). Аз си го нулирам на всяко зареждане, а трип А изобщо не го пипам. Травъл дистънс е изминатите км от последното нулиране, както и времето за което си ги изминал.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Благодаря ви много колеги!!!

Comment

156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                    X